Budapest 2022. szept. 08. (19:00)

Sárik Péter Trió 15!


Sárik Péter Trió 15!

15. születésnapját ünnepli a Sárik Péter Trió!

A zenekar az elmúlt másfél évtizedben Magyarország egyik legnépszerűbb jazz-zenekarává vált. 

Kétszeres Fonogram-díjas együttes, mely sokszínű repertoárjával képes megszólítani minden generációt, kezdő jazz-hallgatókat és a vérbeli jazz-veteránokat is.
Fennállásuk alatt játszottak már gyerekeknek jazz-mesét, felnőtteknek saját kompozíciókat, műalkotások zenei illusztrációit, Jazzkívánságműsort magyar és világslágerekkel, Beethovent, Bartókot és más klasszikus szerzőket.
Adtak ismeretterjesztő koncerteket, és számtalan fantasztikus művésszel léptek fel együtt, akik közül most a számukra legfontosabbakat látják vendégül.

 

Az est fellépői:

Sárik Péter
Fonay Tibor
Gálfi Attila
Falusi Mariann
Berki Tamás
Illényi Katica
Szőke Nikoletta
Luiza Zan

Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szabad a Színpad! 2022 - Zenei tehetségkutatót indít az ERöMŰVHÁZ és a K11

Az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a VII. kerületi K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében pályázatot ír ki Budapesten működő, feltörekvő, fiatal zenekarok és egyéni előadók részére. Jelentkezési határidő: 2022. október 30. (vasárnap).

Hit és rajongás – megjelent a nagy Depeche Mode-könyv

A Helikon Kiadó zenei sorozata, a Trubadúr Könyvek gondozásában került a könyvesboltokba a Depeche Mode sztorija Hit és rajongás címmel, amely a legkorábbi, essexi fellépésétől a negyvenedik évforduló előestéjéig kíséri el a zenekart.
Új koncertek