Debrecen 2022. szept. 03. (19:00)

KORDA György & PIXA


KORDA György & PIXA

ALLIN Házibuli a Toronyban!
KORDA György és Balázs Klári // PIXA // házigazda: dj. PéGé

Sokkal többet egyelőre nem közöltek a szervezők, nem tudjuk, hogy az előadók egymás után vagy együtt lépnek fel, értelemszerűen a Korda-házaspár  ez utóbbi.

Pixát kevesebben ismerik talán, mint őket, pedig már 20 éve van a pályán dalszerző/producerként. De ha azt mondjuk, hogy Mizu, Apuveddmeg, Valami van a levegőben, Bulibáró, akkor kiderül, hogy őt MINDENKI ismeri. Mindemellett megnyerte a Steve Aoki által alapított Dim Mak Recordsnál meghirdetett Uberjak’d nemzetközi remixversenyt, MC-ként fellépett a Nobody Moves-zal Európa több országában és Ázsiában, valamint forgatott egy klipet Snoop Dogg-gal.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szabad a Színpad! 2022 - Zenei tehetségkutatót indít az ERöMŰVHÁZ és a K11

Az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a VII. kerületi K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében pályázatot ír ki Budapesten működő, feltörekvő, fiatal zenekarok és egyéni előadók részére. Jelentkezési határidő: 2022. október 30. (vasárnap).

Hit és rajongás – megjelent a nagy Depeche Mode-könyv

A Helikon Kiadó zenei sorozata, a Trubadúr Könyvek gondozásában került a könyvesboltokba a Depeche Mode sztorija Hit és rajongás címmel, amely a legkorábbi, essexi fellépésétől a negyvenedik évforduló előestéjéig kíséri el a zenekart.
Új koncertek