Az August Burns Red és a Bury Tomorrow bulija is átkerült a Dürerből

2022/08/18  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Új dátumra került az August Burns Red és a Bury Tomorrow dupla bulija, akik a Miss May I és a Thornhill társaságában térnek vissza 2022. november 17-én, és nem a Dürerben lesznek a bulik, hanem az Akvárium Klub NagyHalljában. Mivel az új helyszín csak a november 17-i estén volt elérhető, a kétestés buliból egyestés lesz.

Fotó: August Burns Red

A koncert helyszíne a Dürer Nagyterme lett volna, mint Marcus Miller koncertje, azonban a szervezők közleménye szerint a kialakult építőipari körülmények miatt nem tudják a tervezett időben megnyitni a kapuit.

Az August Burns Red legutóbb a Contellations lemezét elevenítette fel nálunk, majd a pennsylvaniai csapat a 2020 nyarán megjelent lemezét, a Guardianst hozta volna el Budapestre, ám sajnos a pandémia útját állta a turnézásnak. A két Grammy-jelöléssel is büszkélkedő metál csapat novemberben a Bury Tomorrow és két vendég zenekar társaságában pótolja a koncertet.

A Bury Tomorrow az Egyesült Királyság legkelendőbb keményzenei „exportcikke”, népszerűségük itthon is koncertről koncertre nő.  A csapat idén tavasszal megjelent Cannibal című lemeze nem csak zenéjében lett sötét és apokaliptikus, de témájában is. A szövegek írásakor az énekes, Dani Winter Bates nyíltan vállalta mentális problémáit, ezzel is felhívva a figyelmet a mentális egészség fontosságára, felvillantva élete legsötétebb pillanatait is.

Az August Burns Red és a Bury Tomorrow vendégei a Miss May I és a Thornhill lesznek, kiteljesítve a metálünnepet.

A korábban megvásárolt jegyek a 16-a helyett 17-re lesznek érvényesek, ezekkel nincs további teendő. Akiknek mindkét estére van jegye, azokkal a Tixa felveszi a kapcsolatot a további lehetőségek kapcsán. Akinek nem felel meg a november 17-i dátum, a Tixánál igényelhet visszatérítést, augusztus 31-ig.

August Burns Red, Bury Tomorrow, Akvárium, Dürer kert

 

 

Szólj hozzá!


Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Két ütemben Csepelre költözik a Barba Negra

A zenészektől már egy ideje tudomást szereztünk a csepeli dologról, de tiszteletben tartottuk a koncerthelyszín szándékait. Most FB posztban ők maguk számoltak be a változásról, ezt a közlést szemlézzük.

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A sztár március 25-én ad koncertet az Arénában.
Új koncertek